ФОРМА НОВА

член на ТЕХА доо групацијата Тетово

САЛОНИТЕ НА ,,ФОРМА НОВА,, РАСПОЛАГААТ СО ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН НА РЕНОМИРАНАТА КОМПАНИЈА ,,ФОРМАИДЕАЛЕ,, ОД КРАГУЈЕВАЦ КАКО И СО АСОРТИМАНОТ НА ГОЛЕМ БРОЈ ДОМАШНИ И СТРАНСКИ КОМПАНИИ И СЕ ОВА ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО ДРЖАВАТА. ВО НАШАТА ПОНУДА СЕ ВКЛУЧЕНИ БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ И МОНТАЖА НА ЦЕЛАТА ТЕРИТОРИЈА НА МАКЕДОНИЈА. ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ ВО СЕ ОВА , ДОЈДЕТЕ И ПОСЕТЕТЕ ГИ НАШИТЕ САЛОНИ ВО СКОПЈЕ,ТЕТОВО И КУМАНОВО . . .
Design by Ivanoweb